miercuri, 5 august 2009

FEMEIA FATALA

Voi sfarsi prin a ma indragosti de aceasta femeie. Norocul ei in viata a fost migratia de la un partid la altul. La PSD doar a cochetat, la PNL, a avut sansa sa devina consilier general al Capitalei, si acela a fost locul in care s-a intamplat minunea ce avea sa faca din ea, ministresa, si, mai stii?, poate si viitoare presedinta de republica, cu posetuta. La Primaria Generala s-a petrecut fantastica intalnire din zori.el, marele jupan, ea juna jupanita.S-au vazut, s-au placut, si dona Nutzi a ajuns in pa'dem'ral ,partidul iubirii.

Jupanul, iubit de zei, a primit sceptrul lui Mihai Viteazul. Si da-i si lupta! A luptat pt.afirmarea femeii. Si s-au afirmat Anca, Sulfina, Cristina, Monica, Elena, Elena, Mioara, Adriana, si de doua ori mai multe decat cele pomenite, si n-a mai putut tara de bucurie vazand ca femeia nu e uitata la bucatarie.

Dar astea, care mai de care, mai fufa, nu se multumira cu ce primira, si s-au pus si pe luat, pan'ce una, de dracu' a dat. Iar acum, randul Nutzii veni la dat socoteala, dar Comisia, e bagata de Jupan la inghesuiala.Cum sa iei functia, Nutzii, care-i e tare draga putzii? Iata, ca Marilyn Monroe este de frumoasa, iar la punga, mai groasa.

Toti pa'dem'ralii sar cu dintii si ghearele s-o scape. Dusmanii sa crape! Si frumoasa-i barbata, cat doi, Tontolane, tontoloi.Cu Securitatea te va securi ! Si tu Turcescule, in banca ta sa stai, nu mai stii? Nu-ti fu destul, prostia sa-i dai in vileag, cand, cu presedintele Norvegiei? Vrei si hotia sa-i dezvalui, mai, fletzule? Nu bani turistici-diurna, mancasi in Elvetia frate? Esti dat in vileag, mucles. Se poate?

Nutzi joaca tare, fratilor, nu-i ca Monica. Scena de 65 de mii de euro, din 1 Mai, cand, cu Bregovici, si-o asuma cu un "ce daca?". Dintr-o asemenea scena Monica a iesit din scena politica. Dar pasarica lu'Nutzica e o nuca tare, dragi comisionarzi. Ia sa vedeti cum ii veti cere scuze, pupandu-i manusitzele, si ce va mai zice dumneaei sa-i pupati! Bag sama, dosul...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu