luni, 20 septembrie 2010

Contactul cuantic si intuitia

Exista un contact cuantic intre toate obiectele universului, care mentine unitatea cuantica a lumii. Contactul cuantic manifestat prin trasmiterea de informatii de la un corp energetic la altul poate fi sesizat de oameni receptivi. Acest transfer de informatii de la un corp energetic la altul prin contact cuantic ar putea explica formele exotice, neobisnuite de comunicare dintre oamani si oameni, oameni si animale, oameni si obiecte.
*
Psihologia descrie doua tipuri de perceptie a realitatii : cel senzorial, de la nivelul constientului, si cel extrasenzorial, la nivelul subconstientului, unde informatia este asimilata fara sa treaca prin constiinta.
*
Intuitia este un mod de cunoastere rezultat din interactiunea dintre constient si subconstient si functioneaza ca un al saselea simt, fiind capacitatea umana de a realiza accesul direct la intelegerea esentei unei probleme sau a unei fiinte, prin adaptarea interactiei dintre constient si subconstient.

2 comentarii:

  1. Uite ce am gasit aici, Sandu. Unitatea cuantica a lumii. Cand ai scris asta nu te gandeai ca o voi folosi in "Tunelul".

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma bucur sa stiu ca vii pe Amin, "Tunelul" este momentul de culme al vietii mele, Diana.

    RăspundețiȘtergere