miercuri, 4 aprilie 2012

Situatiunea in PDL, sau despre intelectuali, curve si gunoieri


Amu cica, deaca beseduim despre pedeleaua portocacalie, musai a o face cu grabire, caci spui de unul ca-i ciumete portocaliu, si numai ce te trezesti ca a fost deja primit pe listele electorale ale USL. De altfel, in PDL se face apelul de trei ori pe zi pentru pretzaluirea efectivelor ramase, iar daca trece o ora fara dezertari, PDL-istii scuipa in san si dau afara de bunavoie pe cate unul, asa a fost mai deunazi, cand gunoierul Prigoana si coana Udrea l-au azvarlit din partid pe europarlamentarul C. Preda, care se vaita ca o baba ca este intelectual, si se simte ofensat de tratamentul la care a fost supus in partid. Ba sa ma ierti , coane Predo, faptul ca iei bani de la Parlamentul European si de la o universitate, nu inseamna ca esti intelectual, ci doar ca esti politruc si ucitelnitz de trei la doi lei. Eu te apreciez dupa ceea ce cunosc personal despre tine, si iata ce esti : 
1) Toapa zbanghie, care s-a ridicat , cu fustele cretze date peste cap, de la doua talk-show-uri televizate in noiembrie 2009, caci nefancand fata preopinentilor, in incercarea interesata de a-l sustine pe Basescu la prezidentiale, ai scapat cu fuga, injurand ca o tzata.
2) Mai esti o curva politica, care te-ai facut sora cu dracul, pentru o leafa de europarlamentar, contribuind la alegerea frauduloasa pentru al doilea mandat  a lui Basescu, fapt ce a adus la putere curvele si gunoierii care te-am azvarlit acum ca pe un gunoi ce esti.
*
Mai chitzcaie si Paleologu, cu chipul sau istetz de oaie creatza, ca partizanii portocalii il alinta cu vorbe precum : "baga-mi-as p. in tine, intelectualule !". Stai linistit, aici itzi deslusesc eu despre ce estre vorba : Nimeni nu a spus niciodata despre tine ca ai fi un intelectual, nici nu este cazul, matale este un pehlivan sarac cu duhul, un idiot sadea, intelectual a fost, Dumnezeu sa-l ierte, tac'tu, conul Alecu. Dar de la conu' Alecu ti se trage si oferta cu "baga-si-ar ...", stiut fiind ca batranul intelectual era pidosnic in abitudinile lumesti ale domniei sale. Si unii cred ca matale ii vei fi mostenit naravul ... Sa fii matale sanatos, cu tot cu Preda, cu asemenea telectuale si prapadeste intelighentzia materiei ! 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu