luni, 19 aprilie 2010

20) Tehnici de meditatie dupa Alice Bailey - ultima parte

In natura, totul este perfect coordonat si nu se poate desoperi si utiliza nimic inainte de timpul cuvenit. Se apropie timpul cand va fi recunoascuta unitatea fundamantala care sta la baza tuturor religiilor, precum si faptul ca fiecare credinta este o parte necesara din intreg. Atunci cand constiinta de grup va deveni, pe scara larga, obiectivul constient al omului, acesta se va afla pe calea adevarului, disciplinandu-se hotarat in vederea trairii vietii sufletului.
* * *
Scopul fiecarui om este dezvoltarea puterilor sufletului.
* * *
Adevaratele puteri psihice sunt acelea care ne pun in contact cu grupul. Una din aceste puteri este controlul constient al materiei. Majoritatea oamenilor isi controleaza corpul fizic in mod constient, facandu-l sa indeplineasca comenzile pe planul fizic. Unii isi controleaza emotiile in mod constient, dar foarte putini sunt cei care isi pot controla mintea.
Cei mai multi oameni sunt controlati de dorintele si de gandurile lor. Va veni vremea cand omul isi va controla constient natura inferioara intreita.
* * *
Omul va dobandi, pe o trepta superioara a evolutiei, capacitati speciale. De pilda abilitati in perceptia obiectuala. Psihometria este o facultate a sufletului care permite realizarea unui raport cu o alta persoana, luand contact cu un obiect al ei. Obiectul in cauza, poate dezvalui intreaga viata a celui cercetat. Omenirea va deveni clarvazatoare, avand acces, pe langa planul fizic, si la planurile subtile ale existentei.Ei vor putea obtine informatii despre toate problemele de interes pentru grup, pe canale multidimensionale. Cand toti oamenii vor fi constienti de grup, vor intelege scopul vietii noastre pe planeta si isi vor da toata energia pentru indeplinirea planurilor grupului.

* * *

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu