sâmbătă, 26 septembrie 2009

Suren Goyal - Perspective oferite de Yoga

Ganditi la lucruri inalte, la cauza lor subtila. Ignorati ceea ce este subuman, raul. Practicati adevaratul ajutor. Iertati, lasati si pe altul sa traiasca, traiti si voi si iubiti totul.
Trebuie sa ne obisnuim sa privim dincolo de limitele noastre, sa ne obisnuim sa intram in legatura cu constiinta noastra superioara si cu fortele naturii, deschizand astfel calea de a ne armoniza cu noi insine si cu universul.
Totul se va sfarsi cu bine daca fiecare dintre noi isi va face datoria servind cauza pacii, daruind zilnic cate putin din timul tau spre binele altuia.
Intelegeti si respectati credintele, obiceiurile, limba si cultura fiecaruia.
Sa aveti iubire fata de toti, fara rautate impotriva cuiva.
A sosit vremea de a face pace atat cu prietenii cat si cu neprietenii.
Yoga reprezinta reunirea fortelor mentale pentru a purifica si pentru a atinge o cunoastere mai inalta; dobandirea constiintei de sine si identificarea sinelui cu sursa sa.
Unirea finitului cu infinitul este Yoga.
Yoga mai este si o metoda a armonizarii : armonizarea dintre planul afectiv si gandire, dintre intentie si actiune, dintre om si mediul inconjurator.
Yoga nu este o religie sau o filosofie. Este un mod de a gandi, de a respira si de a lucra in mijlocul tuturor problemelor zilei, o cale de a te tine departe de infectie, poluare si tensiune.
In aceste vremuri de mari tulburari si dezechilibre, trebuie sa cautam metode pentru a ne elibera de domnia fricii si a frustrarilor de orice fel.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu