joi, 21 ianuarie 2010

Campul de lupta mental


Cu 25 de ani in urma cand au inceput sa ma preocupe probleme legate de psihotronica si campul de lupta mental, nu erau carti in limba romana despre acest subiect, care azi, datorita palavragelilor despre raza violet, a devenit o moda care ma indeamna si pe mine la o serie de postari pe care le intitulez "Razboi psihotronic".
Detin acum, in Biblioteca Babel de zeci de volume care dezbat acest subiect, selectate din peste o suta de carti citite.
In ultimii 5 ani, am abdicat de la dorinta de a-mi largi cunostiintele in domeniu, dar am citit totusi, cartile "Razboiul geofizic", ''Razboiul psihotronic" si "Razboiul informational" de generalul Emil Strainu, luandu-mi si notite.
Am sute de insemnari, facute si pe marginea cartilor despre psihotronica pe care le-am studiat, asa ca voi face postari, atat timp cat voi constata ca sunt citite.
*
Cercetarea psihotronica in scopuri militare are urmatoarele obiective :

1.Realizarea accesului prin biocomunicare, la documente secrete ale adversarului.
2. Localizarea unor instalatii militare secrete.
3. Influentarea la distanta a gandirii unor politicieni si militari ai inamicului.
4."Asasinarea la distanta" a unor cadre de conducere ai inamicului.
5. Scoaterea din functie a diverse sisteme de arme, inclusiv din cele aflate la bordul unor nave spatiale, sau in sateliti.
*
In lucrarea "Noul camp mental"
publicata de colonelul John B. Alexander, in Military Rewiew, in 1980, autorul evidentiaza importanta strategica a fenomenelor Psi si a tehnicilor psihotronice.
Psihotronica, era considerata, pana la interventia sa, o tema legata de serviciile secrete, cu rol in intoxicare prin stiri prefabricate despre "proiecte fantoma", menite sa abata atentia populatiei si inamicului de la cercetarile reale aflate in desfasurare.
Col.Alexander, referindu-se la aspectele militare ale acestor cercetari, descrie fenomenele de perceptie la distanta si experientele extracorporale, precum si domeniile de aplicare tactica si strategica a acestora.
*
PSIHOTRONICA se refera la intelegerea, proiectarea sau transmiterea de energie spirituala prin concentrarea vointei si prin controlul fortelor spirituale ale unui individ sau ale unui grup, sau prin utilizarea unor dispozitive de "bruiaj spiritual", constand din aparate emitatoare de energie sub forma de unde de joasa frecventa.
Aceste aparate pot realiza un "bombardament psihotronic", care afecteaza grav capacitatea de gandire si de lupta a trupelor inamice.

* * *

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu