luni, 11 ianuarie 2010

Marea Eneada - 1.

Andrija Puharich, medic american si cercetator de avangarda al fenomenelor paranormale, a lucrat cu dr.Vinod, un mistic indian,dezvoltand impreuna tehnica de “Channelling”, prin care, mediumul devine un canal de comunicare cu entitati din lumea spiritelor neintrupate. In 31 decembrie 1052, Vinod a intrat in transa si a transmis urmatorul mesaj :
“Suntem Cele Noua Principii si Cele Noua Forte”.
Unul dintre Cei Noua, care s-a prezentat drept “M” a furnizat informatii stiintifice despre invariantul ecuatiei de transformare Lorentz-Einstein, care leaga masa si viteza luminii de energie.
Sesiunea finala dintre Puharich si Vinod a avut loc in 27 iunie 1953, cand un cerc de 9 oameni, s-au adunat sa asculte comunicarea cu aceasta inteligenta non-umana, fara trup, cunoscuta drept Cei Noua. Ei s-au prezentat ca o entitate colectiva, care formeaza un intreg.Puharich apreciaza ca Cei Noua sunt direct legati de conceptia omului despre Dumnezeu. Cei Noua ii indruma pe Supraveghetorii Universului, care, cu ajutorul Mesagerilor, intra in legatura cu civilizatiile planetare.
Cei noua afirma ca reprezinta Cele Noua Principii ale lui Dumnezeu, si ca nu exista alt Dumnezeu, decat Cei Noua, uniti in unul singur.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu