luni, 11 ianuarie 2010

Conspiratia selenara - 6.

In 21 aprilie 1961, Iuri Gagarin a devenit primul om care a iesit in spatiul cosmic, la bordul unei nave sovietice.Rusii le-au luat-o inainte americanilor. "Lunar Orbiter", misiunea selenara robotizata americana, adusese deja dovezi ale existentei, pe luna, a unor artifacte ce sugerau provenienta extraterestra. Si, organizatii secrete americane, voiau sa exploateze artifactele, pentru a-si consolida puterea. Presedintele J.F.Kennedy, a tinut, la scurt timp dupa iesirea lui Gagarin in spatiu, un discurs impotriva societatilor secrete, prin care semnala faptul ca administratia sa, se doreste una deschisa, adica natiunea americana trebuie sa fie informata asupra tuturor problemelor, indiferent de natura lor. Cel mai probabil ca se confrunta deja cu cei ce doreau ca exploatarea artifactelor selenare sa se realizeze in secret.

Antropologii au sesizat riscurile de destabilizare sociala pe care le comporta dezvaluirea existentei artifactelor extraterestre. Iar puterea din umbra supralicita acest risc, in vederea ocultarii actiunilor de recuperare si exploatare a acestora. Presedintele J.F.K. dorea insa ca americanilor sa nu le fie tainuit nimic din ceea ce este de interes pentru natiune.

In discursul sau din 25 mai 1961, din Congresul American, la putin peste o luna de iesirea lui Gagarin in Cosmos, J.F.K. a anuntat ca SUA vor trimite pana in 1970 un echipaj uman pe Luna. Intentia sa era sa-i antreneze si pe rusi la cooperare, pt. a realiza aselenizarea si exploatarea celor descoperite, de catre ambele natiuni, ceea ce putea sa puna capat si Razboiului Rece. Dar forte oculte erau impotriva unei astfel de abordari.

Presedintele Kennedy a subliniat valoarea proiectului spatial american pt. natiune, dar si pentru omenire, si importanta sa pt. exploatarea pe termen lung al spatiului co

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu