luni, 11 ianuarie 2010

Conspiratia selenara - 4.

cces a misiunii "Apollo 17" in perioada 7-19 decembrie 1972. Deja astronautii se plimbasera pe Luna si cu LUNAR ROVER-ul, si pe pamant fusesera aduse sute de kilograme de roci lunare. Unde mai pui experimentele facute, gloria, si mai ales, cele nestiute de natiunea americana, dar realizate? Oficial, Congresul a sistat finantarea proiectului, pe motive de insuficienta de fonduri. Dar, in fapt, americanii si-au realizat obiectivul propus, incheindu-si misiunea.

Inca din anii 60 americanii au realizat sondaje robotice pe suprafata Lunii, si au adus roci si fotografii.Din interpretarea materialelor recoltate, s-a conturat ipoteza existentei pe Luna a unor artefacte apartinand unei civilizatii tehnologice extraterestre stravechi. Americanii si-au propus sa recupereze cat mai multe dintre aceste artifacte, in vederea initierii unor cercetari de "retro-inginerie", care sa le asigure saltul tehnologic nesesar pentru a deveni o superputere, care sa devina stapana a lumii.

Programul Apollo, cu echipaj uman, a fost conceput in vederea recuperarii de atrefacte extraterestre, si s-a incheiat cu succes. Avansul tehnologic, realizat de pe urma atrefactelor extraterestre, provenind din nava cazuta la Roswell, si din artefactele lunare, au generat marele salt tehnologic caracteristic epocii computerelor. Ceea ce are la dispozitie, publicul larg, e joaca de copil fata de tehnica de care dispun stapanii lumii, in cercurile lor de putere.Au mijloace tehnice care frizeaza magia. Inclusiv aparate de transcomunicare, prin care se vorbeste cu mortii, masina timpului, si mijlace pt. teleportare.

Ce rost are totusi, contestarea aselenizarii, de catre factiuni sectare americane ?

Pentru toate marile decoperiri si evenimete, oficialitatile americane manufactureaza mijloace media contradictorii, de inluentare a populatiei. Varinta care se pune in circulatie este in functie de interesul de moment. Unele dintre dovezi, redau adevarul. Altele sunt facute in scop de mistificare.

Americanii nu vor sa recunoasca faptul ca au recuperat de pe Luna artefacte extraterestre. DejaChina, Rusia, India, Japonia si chiar Agentia Spatiala Europeana si-au anuntat planurile de a merge pe Luna. Acest lucru ar deveni neatractiv pt. ele daca misiunile selenare americane nu ar fi avut loc. De aceea au pregatit americanii, inca prin operatiunea de intoxicare de la NASA din 22 iulie 1969, diversiunea "farsa lunara", de negare a aselenizarii. Iar acum, diversiunea le permite se castige timp.

Bush a anuntat reluarea misiunilor lunare americane cu echipej uman, pana in 2020. Deci tot americanii vor avea prima sansa de a exploata artefactele extraterestre, si de a-si mentine suprematia in lume.

Iata si cartea "Dupa Roswell", de Ph.CORSO si W.Birnes, care vorbeste despre felul in care SUA au valorificat tehnologia extraterestra provenind de pe nava cazuta la Roswll in 1947. Desigur, datele sunt neoficiale, dar cat se poate de plauzibile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu