luni, 11 ianuarie 2010

Conspiratia selenara 8 .

Pe 12 noiembrie 1963 Kennedy punea bazela marelui plan de a folosi NASA si programul selenar pentru lichidarea Razboiului Rece, si pt. a impartasi cu rusii ceea ce urmau sa gaseasca pe suprafata Lunii. Peste zece zile, cadea rapus de gloantele ucigasilor la Houston, in statul Texas. Tin minte reactia tatalui meu, in dimineata de 23 noiembrie, cand am aflat de la radio de spre asasinarea lui Kennedy.Credea ca va fi razboi, si era ingrijorat. Aveam 9 ani, si il banuiam de asasinarea presedintelui, pe vicepresedintele Lindon Johnson. Au trecut 46 de ani, si ipoteza pe care-o prezint aici il incrimineaza.Oricum, a facut parte din randul conspiratorilor.

Congesmanul democrat Albert Thomas, din Houston, era aliatul vicepresedintelui Lindon Johnson. Era un anticomunist fervent. Ca presedinte al Comitetului pt. Alocari al Camerei Reprezentantilor, care controla bugetul NASA, a infiintat, in colaborare cu Lindon Johnson, Centrul pt. Zboruri Spatiale cu Echipaj Uman, in districtul sau natal, Houston, din statul Texas.

Thomas nu era de acord cu nici un fel de cooperare cu comunistii.Dupa el, artifactele extraterestre selenare trebuiau exploatate de SUA, fara aducerea la cunostinta populatiei a faptelor. Optiunea sa a avut castig de cauza.

Atunci cand Lindon Johnson a depus juramantul ca presedinte al SUA, imediat ce a fost declarat decesul lui J.F.K., Thomas si Johnson si-au zambit si si-au tras cu ochii, asemenea unor conspiratori ce tocmai au reusit o lovitura de stat.Nu, asta nu este o dovada, dar cei ce s-au opus variantei Kennedy, de cucerire a Lunii, au invins.

Daca doi oameni de calibrul lui Thomas si Johnson, au fost dispusi sa orchestreze asasinarea presedintelui SUA pt. protejarea programului selenar american, inseamna ca se asteptau la descoperiri epocale pe Luna.Ceea ce s-a si realizat, dar in deplina taina, si in folosul, mai cu seama, al conspiratorilor.
.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu