luni, 11 ianuarie 2010

Conspiratia selenara - 5.

Intamplarea din 22 iulie 1969, cand a fost contestata realitatea aselenizarii, chiar din timpul in care nava Apollo 11 se intorcea spre Terra, face parte dintr-un plan de intoxicare cu bataie lunga, pregatit pentru un moment din viitor, in care, RISCUL DEZVALUIRII MOTIVULUI REAL AL MISIUNILOR APOLLO - si anume, recuperarea de artifacte de la o civilizatie extraterestra disparuta in urma unui cataclism in sistemul planetar - ar putea fi contracarat prin negarea aselenizarii in totalitate. Acest risc a aparut prin scurgerea de informatii, si s-a accentuat, prin intentia altor puteri de a realiza programe de aselenizare cu echipaj uman.

Dupa generalul Emil Strainu, expert in probleme non-conventionale si asimetrice, americanii au gasit atunci, pe Luna pe altii, veniti acolo inaintea lor (cel mai probabil ca a facut aluzie la extraterestrii timpului nostru), si aceia le-au recomandat sa nu se mai deranjeze cu noi misiuni selenare, dupa ce i-a lasat nitel, sa se joace pe acolo, pe parcursul celor 6 aselenizari reusite.

Asadar, Ivane, ai dovezi destule, puse la dispozitie tocmai de cei ce au aselenizat, pentru a crede ca omul nu a pasit pe Luna. Dosarul "FARSA LUNARA" a fost bine tixit prin dovezi anume filmate pe Terra, spre a fi evident ca cei ce declara ca s-au filmat pe Luna, mint.

Eu insa, sper sa apuc in viata si al doilea val al aselenizarilor.Primul val este tot ce mi s-a intamplat mai frumos in viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu