luni, 11 ianuarie 2010

Conspiratia selenara -3.

In perioada iulie 1969 - decembrie 1972 , cand au avut loc aselenizarile, americanii erau intr-o competitie acerba cu rusii, in vederea cuceririi lumii. Episoadele competitiei pt. cucerirea spatiului cosmic, pareau doar parte din razboiul propagandistic, dar se va vedea in curand ca a fost, in esenta, un act din drama luptei pentru suprematie. Azi americanii sunt stapanii lumii, iar rusii sunt cu botul pe labe, dar dornici de revansa.Razboiul pentru suprematie nu se va sfarsi niciodata.Este un razboi perpetuu.
Daca americanii ar fi masluit episoadele aselenizarilor, i-ar fi demascat rusii, pe loc. Aveau si rusii luna cucerita deja, fara echipaj uman, dar cu mijloace robotice eficiente. Rusii au monitorizat de aproape misiunile Apollo. Iar ei nu au contestat niciodata aselenizarea, ci tot americanii au facut-o, prin factiuni aparent sectare.

Inceputul diversiunii de negare a aselenizarii, adica incercarea de transformare a aselenizarii in "farsa lunara", a avut loc, chiar in interiorul NASA, in 22 iulie1969, cand cei trei astronauti ai misiunii "Apollo 11", se aflau la jumatatea drumului de intoarcere spre Terra, dupa cucerirea Lunii.

Iata cum s-au intamplat lucrurile. Mai multe personalitati ale vremii si oameni de presa se aflau la NASA, in 22 iulie 1969, in vederea pregatirii pt. prezentarea pe mass-media a survolarii planetei Marte, de catre MARINER 6, ce urma sa aiba loc in 31 iulie 1969. Evenimentul se desfasura in aula Von Karaman, si seful biroului de presa al NASA, Frank Bristow, era insotit de un personaj costumat neconventional pt. manifestarea la care participa, incat parea un simplu cetatean din Los Angeles. Oaspetele lui Bristow le-a inmanat celor prezenti la reuniune, cate doua foi cu un text litografiat, si cate-un drapel american galben-argintiu, care de fapt, nu avea alt rol decat sa stimuleze memoria recipiendarului, asupra acelui moment.

Cele doi foi litografiate, citite de participantii la eveniment, in 22 iulie 1969 sustineau faptul ca ASELENIZAREA MISIUNII "APOLLO 11" a fost doar o inscenare, realizata intr-un studio din Las Vegas.

Oamenii nu au fost nici macar amuzati de acest demers .Au aruncat la cos foile, dar, undeva, in minte, le-a ramas, inscris si acest episod.

A circulat si pe la noi ideea ca aselenizarea nu ar fi avut loc, dar o sustineau fie sectanti cunoscuti ca oameni incuiati, fie ciurucuri umane, care luau cel mult un sut in dos, pt. aceasta blasfemie.

In 15 februarie 2001 insa, a venit un atac direct si bine documentat, care a afirmat ca aselenizarea nu a avut loc. A fost la studioul "FOX TELEVISION", in emisiunea "Am aselenizat cu adevarat?", in care au fost prezentate filme ce fusesera date ca inregistrari realizate pe luna, si care erau, in mod dovedit, realizate pe Terra. Intr-o secventa, un steag american de pe Luna, e clatinat de vant, care lipseste de pe Luna, caci satelitul nu are atmosfera. Apoi, calcule privind aspectul umbrelor.Dar nu ma interesaza aceste dovezi.E limpede. O parte din secventele date, drept selenare, sunt filmate pe pamant.Iar americanii n-au facut aceasta mistificare de pomana, se va vedea in episodul 4.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu